ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 55€ ΚΑΙ ΑΝΩ / 5€ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Αποστολές Προϊόντων

Αποστολή & Παράδοση.

Καθυστερήσεις παραδόσεων λόγω υπερφόρτωσης της εταιρείας courier.
Προκειμένου να διασφαλιστεί η άμεση και άρτια παράδοση της παραγγελίας σας, το sportcafe.gr συνεργάζεται με την εταιρία ταχυμεταφορών Courier Center η οποία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών.
 

Παραλαβή από κατάστημα.

Εάν επιθυμείτε Παραλαβή από Κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα από τα ακόλουθα καταστήματά και αφού ενημερωθείτε μέσω sms, e-mail ή τηλεφώνου εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, για την άφιξη της παραγγελίας σας σε αυτό, να μεταβείτε στο κατάστημα (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) για την παραλαβή των αγορών σας.
Όταν επιλέξετε το κατάστημα από το οποίο θέλετε να παραλάβετε ακολούθως πρέπει να επιλέξετε και έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, οι οποίοι είναι:
α) Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners).
β) Τραπεζική Κατάθεση.
γ) Paypal.
Η παραλαβή γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού παραγγελίας που σας εστάλη στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας υποδείξατε.
Οι παραλαβές μπορούν να πραγματοποιηθούν και Σάββατο (ωράριο καταστημάτων).
Καταστήματα SportCafe:
Βριλήσσια: Λεωφόρος Πεντέλης 76, Βριλήσσια Τηλ. 210 8048800.
Γλυφάδα: Ελ. Βενιζέλου 58, Γλυφάδα. Τηλ. 210 9609517.
Παλ. Φάληρο: Ελευθερίου Βενιζέλου 204, Π. Φάληρο. Τηλ. 210 9888327.
Πειραιάς: Κολοκοτρώνη 72 Πειραιάς. Τηλ. 210 4178523.
Ηλιούπολη: Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 32 Ηλιούπολη. Τηλ. 210 9717878.


 

Κόστος Παράδοσης.

Οι αποστολές των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως βάρους και όγκου, είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 55,00€. Για παραγγελίες κάτω των 55,00€ το κόστος αποστολής είναι 5,00€ (περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για όλη την Ελλάδα. Στην προηγούμενη τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος της αντικαταβολής. Το κόστος αποστολής παραγγελιών εκτός Ελλάδος ανακοινώνεται μετά από αίτημα του πελάτη και συνδέεται με τη χώρα προορισμού.
 

Χρόνος Παράδοσης.

Οι παραγγελίες εντός Αττικής, αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται σε 2-6 εργάσιμες ημέρες. Με την παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Δεσμευόμενοι από μέρους μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη παράδοση των παραγγελιών σας θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η ενδεχόμενη εμπλοκή αστάθμητων παραγόντων όπως απεργίες, θαλάσσιες κακοκαιρίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιρειών, λόγοι ανωτέρας βίας καθώς και σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του), επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα, μπορεί να επιφέρουν καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας.
 Top