ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ 55€ ΚΑΙ ΑΝΩ / 5€ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Πολιτική Επιστροφών & Αλλαγών

Πολιτική Επιστροφών Προϊόντων & Χρημάτων.

Διαδιακασία Αλλαγής

 • Συμπληρώνετε τη Φόρμα Επιστροφής Προϊόντων που θα βρείτε μέσα στο δέμα της παραγγελίας σας ή πηγαίνοντας απευθείας στη Φόρμα Επιστροφής Προϊόντων και συμπληρώνοντας εκεί τα απαραίτητα στοιχεία.

 • Καταχωρείτε μια νέα παραγγελία με το προϊόν που επιθυμείτε. Το προϊόν που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει αξία ίση ή μεγαλύτερη από το επιστρεφόμενο προϊόν. Στον τρόπο πληρωμής επιλέγετε Αντικαταβολή και στο πλαίσιο σχόλια για την παραγγελία γράφετε ΑΛΛΑΓΗ. Αγνοείτε οποιοδήποτε ποσό εμφανίζεται και επιλέγετε Ολοκλήρωση Παραγγελίας.

 • Επιστρέφετε το δέμα σε ένα από τα καταστήματα μας (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) ή με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο πώλησης. Τα προϊόντα θα πρέπει οπωσδήποτε να φέρουν προστατευτική συσκευασία ή κουτί κατά την αποστολή τους.

  Απαραίτητη προϋπόθεση για τη ΔΩΡΕΑΝ επιστροφή μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας στα καταστήματά μας, είναι η συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής Προϊόντων που θα βρείτε μέσα στο δέμα που παραλάβατε. (Επιστροφές δε θα γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα συμπληρωμένη).


  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, εξαιρουμένων των εσωρούχων και μαγιό (για λόγους υγιεινής), εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ΔΩΡΕΑΝ για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε και για επιστροφές εντός Ελλάδος με την εταιρεία ταχυμεταφορών Courier Center. Εάν χρησιμοποιηθεί άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, τα κόστη επιβαρύνουν τον επιστρέφοντα. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 30 εργάσιμων ημερών τότε η Sportcafe Α.Ε. δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση ή ακύρωση της συναλλαγής. Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή. Ως ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Τα επιστραφέντα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να φέρουν όλα τα καρτελάκια του κατασκευαστή, την συσκευασία του κουτιού (για τα παπούτσια) καθώς και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ όπου αυτά προσφέρονται, π.χ. επιπλέον κορδόνια. Απαραίτητο συνοδευτικό επίσης είναι η απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο πώλησης.

  Η επιστροφή μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας σας, μπορεί να την πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους σε κατάστημα Sport Cafe:

  1. Συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επιστροφής Προϊόντων που θα βρείτε μέσα στο δέμα της παραγγελίας σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη ΔΩΡΕΑΝ επιστροφή μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας, είναι η συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής Προϊόντων που θα βρείτε μέσα στο δέμα που παραλάβατε. (Επιστροφές δε θα γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα συμπληρωμένη).

  2. Πηγαίνοντας απευθείας στη Φόρμα Επιστροφής Προϊόντων και συμπληρώνοντας εκεί τα απαραίτητα στοιχεία.

  3. Επιστρέφοντας το δέμα σε ένα από τα καταστήματα μας (ώρες λειτουργίας καταστημάτων). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη ΔΩΡΕΑΝ επιστροφή μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας στα καταστήματά μας, είναι η συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής Προϊόντων που θα βρείτε μέσα στο δέμα που παραλάβατε. (Επιστροφές δε θα γίνονται δεκτές χωρίς τη φόρμα συμπληρωμένη). Μετά την επικοινωνία μας θα ενημερώνουμε το κατάστημα που επιθυμείτε, προκειμένου να παραλάβει την επιστροφή σας.


  Όλες οι επιστροφές ελέγχονται και εντός 14 εργάσιμων ημερών επιστρέφεται στον καταναλωτή η αξία των προϊόντων. H πίστωση θα γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή. Δεν επιστρέφονται πιθανά έξοδα μεταφορικών, αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων. Εάν το προϊόν έχει αγοραστεί κατά τη διάρκεια ειδικής προσφοράς δωρεάν μεταφορικών επιστροφής ή κάνοντας χρήση ειδικού σχετικού κουπονιού τότε τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία.


  Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων.

  Στο sportcafe.gr καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας. Για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Sportcafe Α.Ε. πουλήθηκαν προϊόντα ελαττωματικής ποιότητας του κατασκευαστή ή από λάθος στη λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση ή την αποστολή, με κακή συσκευασία κ.λπ. τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη του κόστους αντικατάστασης και επαναποστολής. Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.


  Δικαίωμα Ακύρωσης της Παραγγελίας.

  Οι πελάτες μας δικαιούνται να προβούν σε ακύρωση παραγγελίας, υπό τις πολύ συγκεκριμένες παρακάτω προϋποθέσεις:

  1. Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.

  2. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ώστε να σας ενημερώσει περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη διεκπεραιωθεί από την εταιρεία. Επιστροφές και αλλαγές δεν θα γίνονται δεκτές χωρίς προστατευτική συσκευασία κατά την επιστροφή τους.


  Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν υφίσταται πέραν των παραπάνω περιπτώσεων.

 • Top